i samarbejde med

Familien der manglede et rum

Da familien købte den smukke villalejlighed, havde de et ønske om mere plads at boltre sig på. Løsningen blev en kreativ ombygning og inddragelse af den tilhørende dobbeltgarage. Resultatet blev en forlængelse af lejligheden i form af et 45m2 stort aktivitetsrum med plads til både hygge, leg, yoga og hjemmekontor.

Samtlige gulve i den 154 m2 store villalejlighed består af silde-bensparket, så for at skabe en helhed og integrere det nye rum i resten af boligen, er der her ligeledes lagt sildebensparket med gulvvarme. En smuk egetræstrappe understreger yderligt koblingen mellem det nye leverum og det eksisterende køkkenalrum.

Indretningen er sket ud fra et ønske om fleksibilitet – valget faldt derfor på en sofa med runde stofpuffer, der kan vendes og sammensættes til både sofa, enkeltstole samt til en daybed. De runde puffer fungerer desuden som borde med tilhørende bakker. For optimale opbevaringsmuligheder har Camilla Wadstrøm designet den lange slagbænk, som bruges til opbevaring af madrasser, puder og legetøj.

Fra rummet er der udgang til den nyanlagte vestvendte terrasse, og de dobbelte skydedøre giver familien en følelse af at bo i eget hus. Det nye rum har desuden givet familien den ekstra plads, de ønskede, da de forelskede sig i lejligheden og dens beliggenhed.

  • Reolkasserne og taburetterne er fra Trævarernes Udsalg – malet med højglans
  • Stolene er fra HAY
  • Den gamle ribbe er fra en skolegymnastiksal, fundet på den Blå Avis
  • Skindene på slagbænken er fra skindhuset.dk
  • Puderne er fra Paustian
  • Sofa og de runde stofpuffer er fra Softline

 

Hele indretningen og valg af materialer er foretaget af Camilla Wadstrøm fra Bai Viva Boligstyling.

stylist-3

Camilla Wadstrøm

København & Sjælland
Telefon 4079 5151
cwa@robinhus.dk

hus

OVERVEJER DU AT FLYTTE?

Få at vide hvad din bolig er værd og hør hvordan vi sælger din bolig effektivt og til et fast, lavt salær.

web-case-1-1
web-case-1-2
web-case-1-1-high
web-case-1-3
web-case-1-5
web-case-1-2-high
web-case-1-6
Familien manglede rum

Med få midler kan du optimere din boligs appél og værdi – se før og efter billederne og bliv inspireret

De de nye ejere af denne lejlighed første gang besøgte lejligheden, sagde de nej tak. Dette ændrede sig dog til et ja efter at boligstylisten totalindrettede den tomme lejlighed.

Ejerne af det smukke hus i Brørup ønskede hjælp til at gøre boligen klar til salg og salgsstylisten fik fremhævet husets bedste sider.